.

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

Tuesday, November 1, 2016

Head aega normaalsus: Ole see kes olla tahad!

Mälestused minevikust mis  panevad siiani veritsema su armid. Sündmused mida soovid juba aastaid unustada. Oled uppunud oma emotsioonide küllusesse. Mõned peavad seda modernseks kunstiks. Nad tahavad luua vaid illusioone, panevad silmad kinni ja unustavad selle fucking reaalsuse mis meid kõiki päev päeva järel põhja veab.
Sa tahad maailma muuta, kuid sa keeldud end muutmast. Su hinges on peidus vaid killud, need on sinusse lukustatud. Veenid veritsevad, sa ei taha alla anda, kuid arterid pole enam kaugel. Sa oled võitleja, kuid ka sinu elu pole olnud roosiline. See on olnud palju hullem, täis valu ja viha.
Kadunud lootus, iga päevaga läheb aina hullemaks. Su hing on kriibitud. Haavad muutuvad armideks ja nii muutub sinu hoolimine pohhuismiks. Kõik mis sulle kunagi kallis oli on nüüdseks kaotanud oma väärtuse.
Sa oled pettunud endas, oled pettunud selles fucking maailma ehituses. Meid vaid sunnitakse, surutakse massi kuhu me kuidagi ei sobi. Laske mul olla! Laske mind vabaks! Unustage see fucking massi trend. Meil on siin sõnavabadus.



Pildiotsingu fuck u society tulemus

No comments:

Post a Comment

Viimane postitus: Panen blogi kinni? Miks?

Olen mitmeid aastaid jooksnud ringi mööda pimedat koridori. Nii kuradima raske ja väsitav. Vahest tahtsin minna ja mitte iial naasta. Korduv...