.

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

Thursday, December 1, 2016

Samm sammu haaval! Let's do it!

"Siin ei ole enam lootust"

"Siin on alati lootust!"

"Mitte enam minu jaoks"


Miks kaotasid lootuse? Sa tahad nii väga kõigile meeldida, sest kui sa ei meeldi neile siis kellele sa meeldid? Kui nemad ei usu sinusse, kes siis usub? Kui nemad sind ei armasta, siis kes sind armastab?
Nad küsivad "kuidas sul läheb?", kuid nad ei vaata isegi sulle silma kui sa ütled "Mul on kõik hästi", kui tegelikult pole, sul pole kõik hästi, aga nad ei saa sellest kunagi teada. Nad on liiga pimedad selleks, et näha.
Lõpuks sa hakkad uskuma neid kohutavaid sõnu enda ümber. Lõpuks usud ka ise, et sa pole enam mitte midagi väärt. Tunned end tühjana, ükskõiksena ja kurvana, sest oled kaotanud usu endasse. Millegi mis on siin elus kõige tähtsam, usk endasse! Sa kardad, et oled üksi. Sest kui sa neile ei meeldi siis sa ei meeldi kellegile. Sind hirmutab tunne, et mitte keegi ei apsepteeri sind.
Õhtuti jalutades jälitavad sind varjud ja hääled "Sa pole piisavalt hea! Sa ei vääri midagi!" Sul on vaja vaid teha üks samm, et kaduda. Selleks, et minna igaveseks ära. Sul on valik, millise sammu sa teed? Kas kaod või sinust saab parim, tugevaim ja andekaim inimene kes on siin planeedil olnud.
Vali teine tee, sest sa oled kõikvõimas. Sul on valik, saad valida parima tee!
Kas sa tõesti usud kõik neid kohutavaid sõnu inimestelt kellel pole tegelikult aimugi kui imeline sa oled? Sa ei pea seda kõike endas kinni hoidma, üks samm korraga! Vaikselt ja tasapisi saame hakkama! Ma ei saa sulle lubada, et need hirmud kaovad ühel päeval täielikult ära, kuid ma võin sulle öelda, et elu läheb paremaks. Sa pead õppima andestama, kui sa suudad andestada, siis suudad ka näha säravaid tähti. Suudad olla ise üks neist imelistest eeskujudest!
Sa hoiad seda kõike endade, sest arvad, et keegi ei suuda sind mõista. Rääkimata aitamisest. Kõik need tunded kogunevad sinu sisse. Sa ei saa seda kõike enda sees igavesti hoida. Ka tugevaim kalju mõraneb ja lõpuks murdub. Sul on külm, sa värised, oled hirmul. Tunned, et nüüd ongi kõik.
Sa oled ikka veel siin, õnneks! Sa ei pea seda üksi tegema. Sa ei pea võitlema üksinda! Leia endale see inimene, keda sa usaldad. Kellega koos olles sa tunned end hästi. Keegi kes mõistab sind. Alati polegi vaja sõnu, piisab vaid kallistusest! See isik ei lõpeta kohe seda jubedust, kuid ta hoiab sind soojas, ta annab sulle jõudu ning tahtmist. Luban sulle, et aja möödudes saab ka see õudusunenägu läbi! See pole lõpp, sa lihtsalt oled oma teel õnneni!
Vahest kui kukkume tunneme, et meil pole jõudu enam püsti tõusta. Kuid sul on vaid kaks võimalust, sa kas annad alla või üritad kuni saad uuesti püsti. See ei saa olema kerge. Sa ei pruugi saada esimese kolme korraga püsti, kuid lõpuks sa tõused! Lõppu ei tule enne kui sa ise alla annad!
Juba see fakt, et oled siin on tõestus sellele, et sa saad hakkama! Sul on võimalus tõusta!
Siin on veel lootust!



Seotud kujutis

No comments:

Post a Comment

Viimane postitus: Panen blogi kinni? Miks?

Olen mitmeid aastaid jooksnud ringi mööda pimedat koridori. Nii kuradima raske ja väsitav. Vahest tahtsin minna ja mitte iial naasta. Korduv...