.

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

Tuesday, November 8, 2016

Shhh, Saladus meid kõiki ühendab

Täna ma tahan avaldada teile kõigile ühe saladuse. Kuula mind hoolega. Maailmas on palju inimesi kes marsivad ringi mossis nägudega. Meid kõiki piinab midagi mis ei lase meil rahulikult elada. Kuid me kõik saame teha midagi mis motiveerib meid edasi liikuma, tegutsema.
Olla õnnelik, see ei ole alati kerge. Kuid üheskoos me saame hakkama! Ma tean kuidas muuta ühiskonda natukenegi õnnelikumaks Panna kedagi naeratama pole ju tegelikult nii keeruline. Piisab vaid ühest väikesest heateost. Alates tänasest ärkan hommikul üles mõttega "Täna tuleb parim päev mu elus, täna teen ma kellegi teise õnnelikuks" Tee seda ka sina. Kui näed kedagi kurvalt omaette hoidmas mine ja kallista. Ka sina vajad vahest kallistust, nii saate aidata üksteist.
Hommikul ärgates aja selg sirgu ning marssi julgest vastu katsumustele mis elu sulle pakub. Ka tagasilöögid tulevad sulle hiljem kasuks. Elu pole stabiilne, meil kõigil tuleb ette tõuse ja mõõne. Kuid kokku hoides suudame me ületada ka suurimaid mägesid. Ära unusta naeratada, sest sinu positiivsus võib tõsta kellegi tuju. Kallistus, see pole midagi suurt, kuid sel on imeline mõju. Need paar sekundit mil sa näitad välja hoolimist võivad päästa kellegi päeva ja isegi elu.
Ära karda hoolida! Maailm vajab sind, maailm vajab meid kõiki! Piisab vaid väikesest heateost selleks, et motiveerida teisi su ümber. Üheskoos suudame luua heategude ahela. Ole hoolivam, ava oma silmad, ning märka inimesi oma ümber.  Sa oled täpselt sama imeline ja erline nagu seda on ükskõik milline inimene. Sa oled unikaalne!

Pildiotsingu hoolimine aforismid tulemus




No comments:

Post a Comment

Viimane postitus: Panen blogi kinni? Miks?

Olen mitmeid aastaid jooksnud ringi mööda pimedat koridori. Nii kuradima raske ja väsitav. Vahest tahtsin minna ja mitte iial naasta. Korduv...