.

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

Saturday, February 27, 2016

Kõik mida puudutan läheb katki või teeb minu kehasse kriimu

Päris halvasti on eks,


"Sa tegid minust koletise"


See poiss kelle pärast end peaaegu surnuks jõid, see poiss kelle pärast tahadsid surra. Tal on päris pohhui, kuigi ta vastupidist väidab. See kuradima crush kelle pärast sa üritasid perfektne olla, sa nii väga tahtsid, et sa teda vääriksid. Hakkasid rohkem trenni tegema, squade, õhtuti jooksmas. Sa nii väga lootsid, et üks päev naeratate koos. Sa nii väga pingutasid ja muudsid end, sest sa tahadsid olla tema sugune. Sa ütlesid lahti kõigest mis ennem oluline oli. Hakkasid nädalavahetustel põhjuseid otsima miks kodust ära minna. Valetama inimestele, kes sind tegelikult armastasid. Ja mis sa selle paari kuuga saavutasid?
"Mul on enda pärast nii kuradima piinlik"

Sa oled õnnelik, te olete koos alkohoolikud, Sa ei ole õnnelik, te ei ole koos, küll aga oled sa alkohoolik. Sa oled põhjas, sind aitamas on alkohol. Sa nutad igal nädalavahetusel enda silmad tagurpidi. Ütled kõigile milline pede ta on, kutsud teda kõige jubetamate nimedega. Teised peavad seda mõtetuks halaks, sest oled ju purjus. Nende jaoks on see normaalne. Aga sinul on ju valus. Sa spämmid facebooki, saadad SMS-sse mille su armas isa hiljem kinni maksab.  Ütled, et "dvj ma lähen ja ei tule enam tagasi" Teiste jaoks on see nii kuradima naljakas, aga palun vaadake tema hinge. TAL ON VALUS! 


"Ja ma ei tahagi enam oma nelja seina vahelt vist lahkuda"


Kui see sama armas crush su mingil õhtul väljakustub sa ju muidugi lähed, teed kõik et kuulda tema ilusaid sõnu. Neid meelitusi "Sa oled nii ilus ja armas,  perfektne" Sa lükkad ta eemale, kuid sa ei suuda seda rohkem kui 3korda teha. Edasi sa oled sa juba kõigega nõus. Sest sa armastad teda, aga see ei ole armastus. Sina arvad, et on, aga kullakene sind kasutatakse ära.
Kui ta sind armastaks, ta teeks kõik et sinu juurde jõuda. Ta roniks kõige kõrgema mäetippu, ületaks kõige suurema ja sügavama ookeani, ta teeks kõik, et panna sind naeratama. See ei ole armastus, sest oled olemas vaid siis kui tema sind vajab. Õhtuti nutad, igatsed, mõtled, aga ta isegi ei vaevu sulle kirjutama.
"Sa oled egoistlik jobu"

Mõtled alati "ah mees mine ka sinna kuhu päike ei paista" Aga see jääbki vaid mõtteks. Alkohol on tema hävitanud ja nüüd on ta hävitamas ka sind. Sa oled tore, oled tugev, sul on potentsiaali eluks, ära raiska seda ära. Sa ei pea lõhkuma seda mille pärast pingutanud oled. Ära jätta unistusi, jätta see kes neid rikub. Isegi kui sul on nii kuradima valus, lase tal minna. Ära ole tema mängukann. Ühel päeval sa pead ta nagu nii temast lahti laskma, sest armastaust ei saa sundida. See tunne sünnib koos. Selleks et armastada, te peate ehitama koos ühe korraliku vundamendi, sellise mis kannataks hiljem katkisi uksehingi. Mudale pilvelõhkujat ei ehita.


"Pea vastu, deemandit ei saa keegi purustada"


No comments:

Post a Comment

Viimane postitus: Panen blogi kinni? Miks?

Olen mitmeid aastaid jooksnud ringi mööda pimedat koridori. Nii kuradima raske ja väsitav. Vahest tahtsin minna ja mitte iial naasta. Korduv...