.

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

Wednesday, August 10, 2016

Hoiame Kokku!

Järjekordne patt
järjekordne kahetsus
enese peale suur viha
miks ma tegin seda?

Tunded, need saavutavad vahest meie üle võidu , isegi kui üritame neid taltsutada. Jääme tihtipeale alla sellele mida hinges tunneme. Tunded pole head kui välja jätta õnn ja armastus, kuid ka neist võib hulluks minna.
Masendus, see on mingi kummaline tunne mis paneb inimesed vihkama, eemale tõmbuma ja endale haiget tegema. Miks endale? Miks teha endale haiget? Jah ma tean seda tunnet kui kõik on palju "paremad" kui sina ise. Tegelikult oleme me kõik võrdsed. Ühel või teisel moel oleme siiski kõik vaid inimesed koos oma vigade ja puudustega, oma õnne ja kurbusega. Me kõik tahame vaid elada.
Ma tean, enesele haiget tegemine on vale. Ometigi olen teinud seda. Ennem kui aru saan olen ennast hävitamas. Mõistus lülitab end laginal välja, sisselülitudes ja karmi reaalsust nähes hakkad mõtlema "Miks küll? Miks?" 
Kõik halvad sõnad mis sa ütled teisele on kui noa hoobid. Depressiooni all kannatavat noort sõimata on sama hea kui ta kaljuservalt alla lükata. Isegi need kanged "pohhuistid" on südametega. Nad võivad tunduda tugevad, aga sa ei tea kunagi mis toimub kellegi sees. Hoidkem teine teist!

Meil kõigil on vahest tuge vaja, kõigil võib tulla teele ette raskusi mida üksi ületada enam ei saa. Hoiame kokku! Aitame üksteist! Kui märkad näita, et hoolid!


Sina kes sa oled vahest lootusetu. Kui tahad haarata midagi teravat ja endale kätte seda lüüa siis tea Sa väärid palju paremat! Sa oled ilus, oled imeline! Sul on suur tulevik, isegi kui hetkel see nii ei tundu! Varsti saabub sinu õnn, sinu kord on naeratada! Aitäh, et olemas oled! <3






No comments:

Post a Comment

Viimane postitus: Panen blogi kinni? Miks?

Olen mitmeid aastaid jooksnud ringi mööda pimedat koridori. Nii kuradima raske ja väsitav. Vahest tahtsin minna ja mitte iial naasta. Korduv...