.

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

"Depression my sidebitch, anxiety my main bitch"

Monday, August 29, 2016

FEIK-FAKE-VÕLTS: mina, sina, meie, teie, nemad, oleme feigid.

Miks pakub meile rõõmu olla feik? 

Hommikul tõustes ja peeglisse vaadates on see pilt hirmutav, nagu ahv vaataks otsa. Sassis juuksed, paistes silmaalused, tatine nägu. Rõve! Esimene mõte on "Ma olen kole,ma vihkan end!"

Me ei oska end armastada ja sellepärast oleme õnnetud ja ei tunne armastust. Ilma ennast armastama ei saa ka kedagi teist armastada! Õpi armastama seda "ahvi" kes sulle hommikul peeglist vastu vaatab. Ära topi endale näkku kilode viisi krohvi, et olla "perfektne", keegi kes sa tegelikult ei ole. Jah meigi end, kuid armasta ka seda "ahvi" hommikul.

Maailm on täis petteid, ära ole üks neist! Ära ahvi staare, ole see keda tahetakse ahvida!
Loo endale ise tee! Ise enda perfektsus! Ära otsi õnne illusioonides, ära loo neid juurde!
Keegi ei julge erineda, tahame sulanduda massi. Sarnased riided, meigitud näod, iluideaal on kõigil ühine. Otsides perfektsust leiame end veel sügavamast ja tumedamast urkast. Oleme zombistunud, jälgime ja järgneme neile "ilusatele" inimestele ekraanidel.

Me ei ole feigid ainult hommikul, oleme seda ka õhtuti, lõunal, rohkem kui ise aru saame. Meie emotsioonid on tühjad. Alles on vaid kest mis kunagi meie emotsioone kinni hoidis. Nüüdseks on emotsioonid lahkunud. Alles on vaid feigid naerud. Oleme teinud võltsiks kõik mis peaks oleme tõeline.

Olla keegi teine pakub meile rahuldust, kuid miks?
Upume enda illusioonidesse. Märkamata kui imelised me tegelikult oleme!

Feik- Fake- võlts
Ahv- koletis kes vaatab sulle vastu hommikul peeglist

No comments:

Post a Comment

Viimane postitus: Panen blogi kinni? Miks?

Olen mitmeid aastaid jooksnud ringi mööda pimedat koridori. Nii kuradima raske ja väsitav. Vahest tahtsin minna ja mitte iial naasta. Korduv...